Διαδικασία αεροφωτογράφησης-αεροβιντεοσκόπησης

 

• 18 χρόνια εμπειρία.
• Ολοζώντανα χρώματα.
• Κρυστάλλινα καθαρές φωτογραφίες.
• Εντυπωσιακές λεπτομέρειες.
• Αεροβίντεο Full High Definition 1080p120 & Ultra HD 4K 2160p
• 100% εγγύηση αποτελέσματος.
cameras

Βήμα 1ο

Σε κάθε αποστολή, είτε είναι πτήση με αεροπλάνο, είτε είναι λήψη με τα τηλεκατευθυνόμενα (drones), θέλουμε να προβάλλουμε την ιδιοκτησία ή το έργο σου όσο καλύτερα γίνεται, από διάφορα ύψη και οπτικές γωνίες και να παραδώσουμε τις σωστές αεροφωτογραφίες.

Αυτές που χαίρεσαι να βλέπεις, να δείχνεις και να αξιοποιείς.

Γι αυτό και συζητάμε μαζί αναλυτικά πριν την πτήση, εντοπίζουμε τις πλευρές απ’ όπου θα γίνουν οι λήψεις, οι οποίες γίνονται με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές full frame DSLR, με λήψεις σε ψηφιακό αρνητικό (RAW).
(το RAW είναι το επαγγελματικό πρότυπο λήψης, με το οποίο μπορεί ο γραφίστας σου να επέμβει στην αεροφωτογραφία ΧΩΡΙΣ απώλειες. Οι επεμβάσεις στα JPEG γίνονται με απώλεια ποιότητας).

Βήμα 2ο

Πετάμε με το ελαφρύ αεροσκάφος CESSNA ή με τα τηλεκατευθυνόμενα αεροφωτογραφικά multicopter (drone) για όση ώρα χρειαστεί.

Φωτογραφίζουμε από πολλά ύψη και από κάθε πιθανή γωνία, παίρνοντας όσες περισσότερες φωτογραφίες γίνεται.

Το αεροπλάνο χρησιμοποιείται σε πολύ μεγάλους ή δυσπρόσιτους στόχους, ενώ τα τηλεκατευθυνόμενα σε προσιτούς, μικρού ή μεσαίου μεγέθους στόχους.

Στις λήψεις με τα τηλεκατευθυνόμενα octocopter, hexacopter, quadcopter, μπορείς να είσαι κι εσύ στο έδαφος, να βλέπεις την οθόνη και να ζητάς ακριβώς αυτό που θέλεις.

Βήμα 3ο

Επεξεργαζόμαστε προσεκτικά το ψηφιακό αρνητικό (RAW) ρυθμίζοντας τις 88 παραμέτρους του, πριν πάρεις τις τελικές σου φωτογραφίες, με ζωντανά χρώματα και φωτεινότητα, με ρυθμίσεις γεωμετρίας (αν απαιτούνται). Αποκτάς κρυστάλλινα καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες.

Δες ενδεικτικές Συνεργασίες. Δες δείγμα Αεροβιντεοσκόπησης.

Παίρνεις πολλές φωτογραφίες, από κάθε γωνία και ύψος, συχνά πάνω από εκατό (100) αεροφωτογραφίες για ένα μεσαίου μεγέθους στόχο.

Εγγύηση

Επειδή είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ποιότητα της δουλειάς, εγγυόμαστε 100% το αποτέλεσμα που ζήτησες και δεσμευόμαστε να ξαναπετάξουμε δωρεάν για να πάρεις τις φωτογραφίες που θέλεις, αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζεις ότι δεν έχεις αυτό που θέλεις.

 

Για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του project σας και να συνεργαστούμε για τις λήψεις σας, καλέστε τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνια
Επικοινωνια