Πληροφορίες για Αεροφωτογράφηση:

Περιληπτικά:

Επικοινωνια
Για να δούμε και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της λήψης σου, κάλεσέ μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.
Επικοινωνια

 

Αναλυτικά:

Η αεροφωτογράφηση γίνεται από πιστοποιημένους χειριστές-πιλότους, με επαγγελματικά τηλεκατευθυνόμενα multicopter drones (έως 1,20 m) για προσιτές περιοχές και μικρές ή μεσαίες εκτάσεις, στα 24 ή 48 Megapixels, με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, με κρυστάλλινους φακούς 19, 28, 30, 45, 60 ή 90 mm, σε “ψηφιακό αρνητικό” RAW (το RAW είναι το επαγγελματικό πρότυπο λήψης, με το οποίο μπορεί ο γραφίστας σου να επέμβει στην αεροφωτογραφία ΧΩΡΙΣ απώλειες. Οι επεμβάσεις στα JPEG γίνονται με απώλεια ποιότητας)

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή μεγάλες εκτάσεις γίνεται από αεροσκάφος CESSNA στα 21, 24 ή 48 Megapixels, με επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, με αισθητήρα full frame και φακούς από 28 έως 300 mm, σε ψηφιακό αρνητικό RAW. (το RAW είναι το επαγγελματικό πρότυπο λήψης, με το οποίο μπορεί ο γραφίστας σου να επέμβει στην αεροφωτογραφία ΧΩΡΙΣ απώλειες. Οι επεμβάσεις στα JPEG γίνονται με απώλεια ποιότητας)

Με τα παραπάνω  εξασφαλίζεις λεπτομερή απεικόνιση του χώρου, ρεαλιστικές και ευκρινείς αεροφωτογραφίες.

Ακολουθεί επιλογή των αξιοποιήσιμων αεροφωτογραφιών, επεξεργασία του “ψηφιακού αρνητικού” με ρύθμιση 88 παραμέτρων, με δικούς μας αλγόριθμους και παράδοση σε ψηφιακή μορφή (data DVD-ROM), σε μορφή TIF (ή/και JPG αν χρειάζεσαι).

 

Παίρνεις πολλές δεκάδες ή και εκατοντάδες αεροφωτογραφίες ανά στόχο, από διαφορετικά σημεία λήψης και από διάφορα ύψη.

  • Για μικρούς στόχους (μικρό κτίριο ή περιορισμένο από άλλα κτίρια) συνήθως 30 φωτογραφίες
  • Για κανονικούς μεσαίου μεγέθους, από 50 μέχρι 70 αεροφωτογραφίες
  • Για μεγάλους σε έκταση στόχους, περίπου 100 αεροφωτογραφίες
  • Περισσότερες από 100 φωτογραφίες προκύπτουν κατά την πλήρη κάλυψη ενός χωριού, μιας συνοικίας, μιας μικρής πόλης ή την αεροφωτογράφηση κάποιας άλλης, μεγάλης έκτασης.

Όταν η αεροφωτογράφηση γίνεται με το τηλεκατευθυνόμενο στη διαδικασία μπορείς να είσαι μαζί μας και να βλέπεις στο monitor ότι βλέπει το multicopter drone, σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα. Αν υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία θέλεις να εστιάσεις, απλά ζήτησε το!

Με δεκαπέντε χρόνια εμπειρία στην αεροφωτογράφηση εγγυόμαστε 100% το αποτέλεσμα. Στην απίθανη περίπτωση που κάτι δεν σου αρέσει επαναλαμβάνουμε τη λήψη χωρίς χρέωση.

 

Συνθήκες λήψης: Χρειάζεται πλήρης ηλιοφάνεια και χαμηλή ή μέτρια ένταση ανέμων.

Οι ΤΕΛΙΚΕΣ αεροφωτογραφίες είναι στα χέρια σου λίγες ημέρες μετά τη λήψη (λόγω της ψηφιακής επεξεργασίας που ακολουθεί).

Αν χρειάζεσαι άμεσα λίγες αεροφωτογραφίες για να προχωρήσεις κάποια άλλη εργασία, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχεις κάποιες από αυτές άμεσα.

Για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του project σας και να συνεργαστούμε για τις λήψεις σας, καλέστε τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνια
Επικοινωνια