Αεροβίντεο – αεροκινηματογράφηση

Τόσο από τηλακατευθυνόμενα επαγγελματικά drone (quadcopter, hexacopter & octocopter), όσο και από αεροπλάνο μπορείς να έχεις:

  • Eναέρια πλάνα του χώρου σου-αεροκινηματογράφηση.
  • Εναέριο video -παρουσίαση μικρής διάρκειας (και με μουσική που έχει προπληρωμένα πνευματικά δικαιώματα).
  • Ολοκληρωμένη παραγωγή video, με συνδυασμό εναέριων και επίγειων λήψεων (αν χρειάζεται), τίτλους, animation, effects, γραφικά, αφήγηση ή/και μουσική. (δες περισσότερα εδώ)

 

Η λήψη γίνεται από πιστοποιημένους χειριστές-πιλότους σε ULTRA HD 4k-2160p, ή και σε Full High Definition 1080p, σε υψηλά framerate, για πολύ ομαλή κίνηση. Αυτό αντιστοιχεί σε ανώτερη ποιότητα από αυτή ενός δίσκου blueray.
Η αεροκινηματογράφηση που παίρνεις ξεχωρίζει γιατί έχει ολοζώντανα χρώματα, είναι σταθερή, έχει σωστή γεωμετρία και είναι κρυστάλλινα καθαρή.

Επιπλέον η λήψη στα 120, 100 ή 60 frame το δευτερόλεπτο επιτρέπει τη δημιουργία αργής κίνησης (slow motion), στο ένα τέταρτο ή τη μισή ταχύτητα, στην ίδια ποιότητα με το πρωτότυπο.

Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα για παραγωγή video με λήψη fullHD από full frame DSLR.

Δες ένα δείγμα πλάνων με διάρκεια δυόμισι λεπτά. Αν το υποστηρίζει η σύνδεση και ο υπολογιστής σου, δες το σε Full High Definition.

 

Για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του project σας και να συνεργαστούμε για τις λήψεις σας, καλέστε τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνια
Επικοινωνια

 

Αλλα aerial video και αποσπάσματα: