Κατακόρυφες  αεροφωτογραφίες αρχείου.

(αεροφωτογραφίες από αεροσκάφη ή δορυφόρους για ρύθμιση, νομιμοποίηση, τακτοποίηση αυθαίρετου ή για δικαστική χρήση):

Η εταιρεία μας έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά, Αμερικανικά, Κινεζικά και Ρωσικά αρχεία με εικόνες της Ελλάδας τόσο από δορυφόρο (αντιπροσωπεύοντας τους σημαντικότερους εμπορικούς δορυφόρους), όσο και κάθετες αεροφωτογραφίες αρχείου:

Προ 1955, 1960-1975, προ 1983/1982, προ 1993/1992 και όλες τις χρονικές περιόδους μετά το 2000 (έως 2003), 2003 έως 2011, 2011 μέχρι σήμερα, πιστοποιημένες, σε υψηλή ποιότητα, σε διάφορες κλίμακες και αναλύσεις έως 30 cm/pixel ή σαρωμένες έως 5 cm/pixel.

Επειδή δεν υπάρχουν όλες οι λήψεις για όλα τα σημεία, το πρώτο τμήμα της διαδικασίας (η ενημέρωσή σας για να το ποιες αεροφωτογραφίες μπορείτε να έχετε για το συγκεκριμένο σημείο και τις διάφορες χρονολογίες τους) γίνεται δωρεάν.

Κατόπιν (με βάση γραπτή προσφορά μας) παραδίδονται με courier, οπουδήποτε στην Ελλάδα, σε ιδιώτες ή σε μηχανικούς, τοπογράφους, αρχιτέκτονες και δικηγόρους οι αεροφωτογραφίες αρχείου (από αεροσκάφος ή δορυφόρο) που χρειάζονται για την τακτοποίηση αυθαιρέτου ή δικαστική χρήση (εκτυπώσεις σε φωτογραφικό χαρτί, ψηφιακά αρχεία, metadata, βεβαιώσεις ημερομηνίας συλλογής).

Αλλες λύσεις σε σχετικά προβλήματα: Φωτογραμμετρική σάρωση, μεγεθύνσεις, στερεοσκοπική παρατήρηση και Τεχνική Εκθεση Φωτοερμηνείας (και από στερεοζεύγη αεροφωτογραφιών), ορθοφωτομωσαϊκά/ορθοφωτοχάρτες, φωτογραμμετρικά διαγράμματα, γεωαναφορά εικόνων, τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα εδάφους/επιφανείας.

Γράψτε μας τι χρειάζεστε (ιδίως σημείο & χρονολογίες) στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας (ή σε email)

 

Επίσης υπάρχει αρχείο με περισσότερες από από 45000 πλάγιες (oblique) αεροφωτογραφίες μας. (Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία, ώστε να ανέβουν σε ειδικό site).

 

 

 

Ενδεικτική έγχρωμη δορυφορική αεροφωτογραφία στα 50cm/pixel. Δες κι άλλα δείγματα σε διάφορες αναλύσεις.