Αεροφωτογράφηση – Αεροκινηματογράφηση: Εγγύηση και επιλογές.

 

Εγγύηση

Εγγυόμαστε 100% το αποτέλεσμα που ζήτησες και δεσμευόμαστε, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις αυτό που θα ήθελες, να ξαναβγάλουμε και να σου δώσουμε τις αεροφωτογραφίες που θέλεις.

Δες κάποιους από τους επαγγελματίες και τις εταιρείες που καλύφθηκαν, στη σελίδα Ενδεικτικές Συνεργασίες.

Αξία

από Drone (quadcopter-hexacopter-octocopter)

Βασική παράμετρος είναι ο εξοπλισμός κι ο χρόνος για πτήσεις, λήψη και μετατροπή από το ψηφιακό αρνητικό (raw)-ψηφιακή επεξεργασία.

Εκτός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης μπορεί να υπάρχει μια πολύ μικρή αύξηση για τη μετάβαση στο σημείο με αυτοκίνητο (diesel-πολύ χαμηλής κατανάλωσης).

Είναι ιδιαίτερα προσιτή και οικονομική λύση, ακόμη και για μικρές ή απλές αεροφωτογραφήσεις.

Παίρνεις φωτογραφίες από ψηφιακό αρνητικό (από RAW-όχι από συμπίεση με απώλειες), πραγματικά 36 ή 24 Megapixels, όχι πανοραμικά ή upsampled.

από αεροσκάφος

Το συνολικό κόστος μια αεροφωτογράφησης σχετίζεται κυρίως με το συνολικό απαιτούμενο χρόνο πτήσης.

Περιλαμβάνει τα κόστη που συνδέονται με το αεροσκάφος (καύσιμα, συντήρηση, ασφάλιση), τον πιλότο μας, τη λήψη και την μετατροπή από το ψηφιακό αρνητικό (raw) ή/και την ψηφιακή επεξεργασία.

Δίνει περισσότερες αεροφωτογραφίες από το multirotor, γι αυτό και έχεις συμφωνία συνολικής κάλυψης.
Παραλαμβάνεις όλες τις αεροφωτογραφίες που έχουν ληφθεί για σένα, σε ψηφιακή μορφή (DVD-ROM) και σε δύο αναλύσεις, έτοιμες για κάθε χρήση (η υψηλότερη ανάλυση μέχρι τα 36 ή 21 Megapixels) από επαγγελματική DSLR μηχανή full frame.

Για να δούμε τις λεπτομέρειες και να προγραμματίσουμε τη λήψη σου, κάλεσε μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνια
Επικοινωνια

Royalty Managed stock photos για γραφίστες-διαφημιστικές

Μπορείς να έχεις άδειες χρήσης για οποιαδήποτε από τις 64.000 αεροφωτογραφίες αρχείου που έχουμε.
H τιμή σχετίζεται με τη χρήση και την ποσότητα, αν θα γίνει εκτύπωση, ηλεκτρονική χρήση ή και τα δύο (π.χ. φυλλάδιο μέχρι 10.000 τμχ) ή τη διάρκεια χρήσης (π.χ. 3 μήνες σε billboard).

 

Royalty Free stock photos

Για εμπορική αδειοδότηση (πώληση, μεταπώληση ή αναδιανομή) των αεροφωτογραφιών αυτών παρακαλούμε επικοινώνησε επιλέγοντας τη σελίδα Επικοινωνία.

 

Μία αεροφωτογραφία μόνο;

Αν και δεν κοστολογούμε ανά αεροφωτογραφία, αλλά συνολικές εργασίες πλήρους κάλυψης ενός στόχου από κάθε πλευρά και από διάφορα ύψη, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις ακόμη κι όταν θέλεις μόνο μία (συνήθως γενική) αεροφωτογραφία μιας περιοχής.

Χωρίς χρονική δέσμευση βέβαια, θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε αυτό που θέλεις με άλλες παραγγελίες, ώστε να σου δώσουμε τη (γενική) αεροφωτογραφία που θέλεις σε χαμηλό κόστος.

Οι αεροφωτογραφήσεις αυτής της κατηγορίας γίνονται με τον όρο ότι δε θα χρειαστεί να επιμείνουμε σε μια περιοχή και να ψάξουμε για τον στόχο, αλλά ότι θα μπορέσουμε να φωτογραφήσουμε  διερχόμενοι.

 

Εκπαίδευση – Συνεργασία με σχολεία

Για να συμβάλλουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία, συνεργαζόμαστε χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα με Δημόσια Σχολεία για τη λήψη και την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης αεροφωτογραφιών, από σημεία που ενδιαφέρουν στη διαδικασία εκπόνησης εκπαιδευτικών εργασιών (βουνά, λίμνες, ποτάμια, φράγματα).